Volvo V70 2.4D Momentum

Volvo V70 2.4D Momentum

Meer informatie op onze website: http://www.tzt.nl

Volvo V70 2.4D Momentum

Deze Volvo V70 2.4D Momentum is zeer goed onderhouden en heeft alle onderhoudsbeurten doorlopen.
Deze Momentum is een speciale luxe uitvoering waar geen optie bespaard is gebleven.
Deze Volvo V70 2.4D Momentum staat klaar voor nog vele kilometers, inclusief APK.

Interesse ? – www.tzt.nl – 024 – 6 777 777

Prijs: € 8.950,-

Tellerstand: 270.245 km
Bouwjaar: 2010
Brandstofsoort: Diesel
Carrosserievorm: Stationwagon
Aantal deuren: 5
Motorinhoud: 2.401 cc
Aantal cilinders: 5
Vermogen: 129 kW (175 PK)
Kleur: Blauw
Bekleding: Leder
APK: Bij aflevering
Kenteken: 2-ZRS-76

Opties: ABS, achterbank neerklapbaar, achterruitwisser, airco (automatisch), alarm, alarm met afstandsbediening, aluminium interieur afwerking, antenne, Anti Blokkeer Systeem, Anti doorSlip Regeling, APK, automaat, bestuurdersairbag, binnenspiegel automatisch dimmend, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, centrale vergrendeling, climate control, cruise control, dakdragers, elektrisch bedienbare achterklep, elektrische buitenspiegels, elektrische ramen voor, Elektronische remkrachtverdeling, Elektronisch Stabiliteits Programma, hoofd airbag(s) achter, hoofd airbag(s) voor, hoofdsteunen achter, hoofdsteunen actief, in hoogte verstelbaar stuur, koplamp in hoogte verstelbaar, lederen bekleding, lederen stuurwiel, lederen versnellingspook, lichtmetalen velgen, middenarmsteun, mistlampen, mistlampen voor, navigatiesysteem, parkeersensor, passagiersairbag, radio/cd-speler, radio CD speler, regensensor, spiegels elektrisch, spiegels verwarmd, sportstoelen, startblokkering, startonderbreker, stuurwiel multifunctioneel, warmtewerend glas, zij airbag(s) voor

TZT Nederland
Koopvaardijweg 9E
6541BR Nijmegen
Tel: 024-6777777
E-mail: [email protected]
Website: http://www.tzt.nl